Sabina in Tejo vam sporočava, da vas zelo pogrešava. V mislih sva vedno z vami. V tem času bi se v vrtcu zagotovo pogovarjali o pomladi, preživljali čas na igrišču, opazovali cvetoče cvetlice in seveda ustvarjali.

Da pa pride pomlad tudi v vaš dom, vam prilagam navodila za velikonočne jajce.

NAVODILA:

Vse, kar potrebujete so živilske barve in pena za britje. Nujno mora biti pena in ne gel za britje! Vzemite stekleno posodo z ravnim dnom, kasneje jo boste lažje pomili, in dno prekrijte s peno. Dodajte dve do največ štiri barve, če jih je preveč bo namreč na koncu nastala le grda rjava ali zelena mešanica. Dodajte jo po kapljicah, po celi površini, potem pa z zobotrebcem ali tanko paličico potegnite naključne linije in vijuge.

Ko ste z ustvarjenim vzorcem zadovoljni, dajte v posodo trdo kuhana jajca, in jih od enega konca posode previdno kotalite na drug konec v ravni liniji. Na koncu vzemite jajce nežno iz posode in ga odložite v embalažo od jajc. Tam jajca pustite dokler se pena ne začne sušiti, Običajno traja od 5 do 10 minut. Potem s papirnato brisačo jajca nežno obrišite. Pa brez skrbi, barva se je v tem času že dodobra vpila v lupino.