Spoštovani starši

Vlada Republike Slovenije je zaradi aktualnih epidemioloških podatkov podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. To pomeni, da ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja.

Vrtci še naprej delujemo v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši ste zaposleni in varstva ne morete zagotoviti na drug način.

Znova vas prosimo, da nam zaradi lažje organizacije dela, do petka, 18. 12. 2020, do 10.00 ure, javite, kdo za naslednji teden potrebuje varstvo. Prosim navedite ime in priimek otroka, enoto vrtca in skupino katero otrok obiskuje ter predviden čas prihoda in odhoda otroka. Informacije nam posredujte na elektronski naslov vrtec.pobrezje@siol.net, ali na tel. št. 02 330 48 51.

Potrebo po varstvu otroka morata dokazovati oba starša, zato vam posredujemo vzorec potrdila, ki ga izpolni vaš delodajalec.POTRDILO DELODAJALCA

V vrtec pripeljite SAMO ZDRAVE otroke. Ob oddaji otroka s seboj prinesete tudi izjavo o njegovem zdravstvenem stanju.IZJAVA ZDRAV OTROK

Prijave ni potrebno pošiljati staršem, katerih otroci so v tednu od 14. 12. do 18. 12. 2020 že obiskovali vrtec in so svojo prisotnost za teden od 21. 12. 2020  do 24. 12. 2020 že javili strokovnemu delavcu.

Preko spletne strani vas bomo obvestili, katera enota bo odprta in poslovalni čas enote.

S prijaznimi pozdravi

Branka Šamec, ravnateljica