INFORMACIJE O DELOVANJU VRTCA V PONEDELJEK 25.1.2021

V ponedeljek vrtec še vedno deluje v zmanjšanem obsegu in zagotavlja program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Odprte bodo enota Brezje, Čebelica, Grinič, Grinič jasli, Kekec, Mojca, Najdihojca, Mojca in Ob gozdu. V enoti Ob gozdu bodo otroci iz enote Ob gozdu in otroci iz oddelkov v OŠ borcev za severno mejo.

Enote bodo odprte od 5.30 ure do 16. 30 ure. Ob prihodu otroka prinesite s seboj potrdilo delodajalca (oba starša) POTRDILO DELODAJALCAin izjavo zdrav otrokIZJAVA ZDRAV OTROK .

V vrtec pripeljite SAMO ZDRAVE otroke, prav tako morajo biti zdrave osebe, ki pripeljejo otroka v vrtec in prihajajo po otroka.

INFORMACIJE ZA DELOVANJE VRTCA OD TORKA 26.1.2021, DO NADALJNJEGA

Od torka 26.1.2021 bo vrtec deloval v polnem obsegu. Odprte bodo vse enote. Prosimo vas, da na elektronski naslov vrtec.pobrezje@siol.net, do ponedeljka, 25. 1. 2021, javite prihod otroka. Navedite ime in priimek otroka, enoto in skupino katero otrok obiskuje ter ob kateri uri boste pripeljali otroka in kdaj boste prišli po njega. Prijave ni potrebno pošiljati staršem, ki so prisotnost otroka že javili.

Ob prihodu otroka prinesite s seboj izjavo ZDRAV OTROK. V vrtec pripeljete samo ZDRAVE otroke, prav tako morajo biti zdrave osebe, ki pripeljejo otroka v vrtec in prihajajo po otroka.

Maske so v prostorih vrtca obvezne! Prosimo vas, da ravnate odgovorno. Naša prizadevanja in napori, da se vrtci ponovno odprejo v polnem obsegu, so bila velika, zato je pomembno, da vsi skupaj odgovorno poskrbimo, da bo sistem lahko deloval. Tudi mi v kolektivu se bomo potrudili in storili vse, da preprečimo možnost širjenja okužb.

V PKP – 8 se pripravlja tudi določilo, s katerim se predvideva, da boste starši, ki otroka ne boste pripeljali v vrtec, plačila oproščeni.

Veselimo se prihoda vaših otrok. Kljub vsem priporočilom, navodilom in smernicam, ki smo jih prejeli, bomo poskrbeli, da se bodo vaši otroci dobro počutili ter začutili varno in spodbudno okolje.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje, podporo in pomoč.

S prijaznimi pozdravi

Branka Šamec, ravnateljica